X
  • Wij bouwen aan jouw toekomst

NL FR

Welkom in de Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group met hoofdzetel te Wortegem-Petegem is de laatste jaren uitgegroeid tot een klinkende naam. Door de continue groei komen er steeds medewerkers bij... We blijven bouwen aan de toekomst...

  • 32 bedrijven
  • Bouw- en voedingssector
  • Vestigingen in België, Nederland en Frankrijk
  • +1200 medewerkers
Automatiseer HR
Automatiseer HR
Automatiseer HR
Automatiseer HR
Automatiseer HR

Welkom in de Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group met hoofdzetel te Wortegem-Petegem is de laatste jaren uitgegroeid tot een klinkende naam. Door de continue groei komen er steeds medewerkers bij... We blijven bouwen aan de toekomst...

Wat biedt de Willy Naessens Group?

De Willy Naessens Group biedt eindeloze mogelijkheden en vooruitzichten. Eens aan boord wordt elke werknemer individueel begeleid, opgeleid en ondersteund in zijn carrière. Interne mobiliteit en jobrotatie zijn perfect mogelijk. Je komt terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Je persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd enerzijds door tal van uitdagende opdrachten bij klanten in binnen-en buitenland en anderzijds door een stabiel en financieel sterk bedrijf. Samen bouwen we aan de toekomst van elke werknemer...

Wie werkt er in de Willy Naessens Group?

Onze werknemers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden: burgerlijke ingenieurs, industrieel ingenieurs en bachelors bouwkunde kunnen in de Group verschillende functies uitoefenen.Of je nu een genie bent in bouwkunde, een commerciële kracht, een manager in hart en nieren, een administratieve duizendpoot, een ... verschillende talenten bouwen samen aan de toekomst.

Wat is de Naessenssfeer?

Wat voor ons belangrijk is, is dat elke werknemer zich in de Willy Naessens Group thuis voelt. Iedereen is hier trots op zijn prestaties en beleeft plezier aan het werk, dit vertaalt zich in een bijzondere sfeer: de Naessenssfeer. Een sfeer waarin geven en nemen samengaan. Hetgeen wij al gebouwd hebben, daar zijn we trots op... Onze medewerkers zijn jong, enthousiast, vriendelijk, respectvol, direct maar toch zakelijk en professioneel tot het uiterste. Iedereen krijgt er de kans om zichzelf te zijn en zijn talenten te ontwikkelen.

Wat is onze filosofie?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door ondernemerschap, pragmatisme en aandacht voor de klant. Wij moedigen initiatieven en ondernemerszin voortdurend aan. Iedereen wordt steeds warm gemaakt voor nieuwe uitdagingen. Wij hebben geen schrik om Young Potentials kansen te bieden. Het bewijs: de gemiddelde leeftijd van onze bedrijfsleiders is 30 jaar! We bouwen samen aan jouw en onze toekomst.

Hoe beloont de Group zijn medewerkers?

Hard werken wordt beloond en hiervoor hebben we een transparant loonbeleid uitgewerkt. Iedereen krijgt een aangepaste verloning volgens inzet en capaciteiten. Afhankelijk van de functies wordt er een bedrijfswagen voorzien.

Uiteraard wordt dit aangevuld met verschillende initiatieven die buiten het werk de teamspirit en het thuisgevoel binnen de Naessensfeer bevorderen.

Wat is onze missie?

Samen bouwen aan de toekomst.

Wil jij je hier ook thuis voelen en samen met ons bouwen aan onze toekomst?

Enkele referenties:

Scroll to top